Meiltä tilaat kuntosalilaitteiden asennukset tai huollot koko Suomeen 

Säännöllisellä huollolla kuntosalilaitteet pysyvät pidempään kunnossa ja turvallisina käyttää. Ennaltaehkäisevä huolto myös säästää korjauskuluissa. Lisäksi asianmukainen asennus ja säännöllinen huolto parantavat kuntosali- ja kuntoutuslaitteiden käyttömukavuutta.

Kun annat ammattilaisen hoitaa kuntosalilaitteiden huollon kokonaisvaltaisesti, voit itse keskittyä tärkeimpään, eli yrityksesi kehittämiseen.

Asennus- ja Huoltopalvelu J.Korri Ky tekee asennukset ja huollot Jyväskylästä käsin ympäri Suomen.

Ota meihin yhteyttä!

Tee säännöllinen huoltosopimus jo tänään

Tarvitseeko crosstrainer-laitteesi huoltoa tai onko ylätaljalaitteesi alkanut reistailla? Me tarjoamme monipuolisia huoltotöitä, jotta laitteesi pysyvät kunnossa mahdollisimman pitkään. Meiltä on mahdollista saada juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva huoltosopimus. Voit pyytää meiltä tarjouksen kertaluonteiseen huoltopalveluun tai tehdä säännöllisen huoltosopimuksen kanssamme. Tekemällä säännöllisen huoltosopimuksen, me hoidamme laitteittesi huollon valitsemallasi huoltovälillä. Säännöllinen huoltosopimus antaa mielenrauhaa ja vapauden keskittyä yrittämiseen. Hoidamme laitteet aina valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Säännöllisen huoltosopimuksen edut:

  • Laitteet ovat aina turvallisessa käyttökunnossa

  • Laitteiden käyttöikä ja suorituskyky pitenee

  • Ennakoiva huoltosopimus vähentää laitevikoja

  • Säästät laitteiden korjauskustannuksissa.

Soita ja kysy lisää

Voit luottaa kuntoutus- ja kuntosalilaitteidesi asennukset ja huollot meille:

asennuskuvake

1. Teemme asennukset ja huollot vahvalla ammattitaidolla

kuntosalilaitekuvake

2. Huollamme kattavasti eri valmistajien laitteita

aikataulukuvake

3. Palvelemme myös nopealla aikataululla

Huoltopalvelu, joka on mukana yrittäjän arjessa

Kun teetät kuntosalilaitteidesi huollon ammattilaisella, varmistat sen, että laitteesi kestävät mahdollisimman pitkään ja ne on huollettu asianmukaisesti. Liikunta-alalla laitteiden turvallisuutta ei voi koskaan korostaa liikaa.  Laiteturvallisuus ja laitteiden käyttömukavuus parantuvat säännöllisellä huollolla, minkä lisäksi voit säästää rahaa ennakoivalla huollolla. 

Laadukkaan huoltopalvelumme edellytys on asiakkaan kuunteleminen, aito kiinnostus asiakkaan tarpeisiin ja vankka laitetuntemus turvallisuutta unohtamatta. Milloin viimeksi tarkastit, että voimalaitteiden ruuvit ja mutterit ovat tarvittavan tiukalla? Entä juoksumaton vyö, olisiko se tarpeen vaihtaa? Yrittäjän arki on kiireistä, joten mikset ulkoistaisi koko laitehuoltoa meille?

Pyydä tarjous

Huoltopalvelut räätälöitynä kuntosalisi mukaan

Meidän palveluihimme voi sisältyä esimerkiksi:

  • Laitteiden syväpuhdistus

  • Ruuvien ja muttereiden tarkistus

  • Vöiden ja kaapeleiden tarkistus

  • Kädensijojen kunnon tarkistus

  • Painojen oikea liikeradan ja kunnon tarkistus

  • Kuluneiden osien vaihto.